Call – CAT

Benvolgudes i benvolguts col·legues/ amics.

Ha arribat el moment de posar fi al projecte i m’agradaria estendre la invitació a la vostra participació.  Després de tres anys investigant la gestió del patrimoni arqueològic i l’arqueologia pública al Mediterrani, he tingut  l’honor de conèixer a molts de vosaltres i d’aprendre molt sobre els desafiaments amb els que ens enfrontem en la nostra pràctica diària. Aviat podré compartir tots els resultats del projecte, amb accés obert, com sempre. Mentrestant, m’agradaria tenir una petita celebració en forma d’un esdeveniment obert i gratuït on tots pugueu posar el vostre maó en aquesta gran paret.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper mes d’abril de manera virtual, i intentarem fer-ho accessible a tots vosaltres d’una forma o d’altre. Si us ha arribat aquest missatge, i esteu disposats a participar en qualsevol de les activitats, no dubteu que farem tot el possible per a trobar un camí contra els problemes tecnològics. Encara que l’anglès serà l’idioma dels esdeveniments en viu, no volem que l’idioma sigui una barrera, per la qual cosa hi haurà l’opció de participar en el vostre idioma propi en els procediments que més endavant us explicarem.

El tema general de la conferència serà: “La pràctica arqueològica i la societat en el Mediterrani”, sí, tan ampli com sona. La societat (nosaltres, avui, no les societats passades) serà el concepte principal, i qualsevol acció que explori la relació entre la societat i l’arqueologia al Mediterrani serà benvinguda. Altres temes com els enfocaments de la gestió del patrimoni arqueològic i la professió arqueològica al Mediterrani, o els enfocaments teòrics generals de l’arqueologia pública del Mediterrani també seran benvinguts.

La data final per l’enviament de les propostes és el 15 de febrer.

[link]

Podreu triar entre les següents opcions:

  • Assajos fotogràfics en Twitter i Instagram [en anglès].
  • La Torre de Babel: Assajos en cartells [Cartell en anglès + assaig opcional de 2000 paraules en qualsevol idioma del Mediterrani].

O també participar (com a assistents actius) en els panells en viu que tindran lloc; els esdeveniments socials virtuals i les trobades, com el edit-a-tone de bibliografia que estem planejant per a aquesta setmana.

Pautes específiques:

*totes les contribucions acceptades seran publicades més tard en un volum especial d’AP: Online Journal in Public Archaeology (accés obert i gratuït, indexat en Scopus).

Assajos fotogràfics en Twitter

Llenguatge: Anglès

Plataforma: Twitter

Format: Fins a deu imatges (només imatges simples, no es permeten diapositives de text o similars) amb la seva llegenda en 280 caràcters.

Running: Una vegada acceptades, s’assignarà un temps per a compartir-les durant la conferència. Es publicaran com un fil conductor, afegint a la primera l’etiqueta #pubarchMEDfin així com el tag @JaimeAlmansa. Es compartiran pautes més específiques abans de l’esdeveniment. Per a qualsevol dubte, o si no teniu Twitter però voleu participar igualment, contacteu amb en Jaime.

Assajos fotogràfics en Instagram

Llenguatge: Anglès

Plataforma: Instagram

Format: Fins a deu imatges (només imatges simples, no es permeten diapositives de text o similars) amb la seva llegenda i el límit de 2200 caràcters (tots junts).

Running: Una vegada acceptades, s’assignarà un temps per a compartir-les durant la conferència. Es publicaran en un sol post, afegint en el peu d’imatge l’etiqueta #pubarchMEDfin i el tag @JaimeAlmansa al final. Important: Només podeu participar si el vostre compte no està configurat com a privat. Es compartiran pautes més específiques abans de l’esdeveniment. Per a qualsevol dubte, o si no teniu Instagram però voleu participar igualment, contacteu amb en Jaime.

La Torre de Babel: Assajos en cartells

Llenguatge: Inglés / Opcional, un assaig de 2000 paraules en anglès o en qualsevol de les llengües del Mediterrani.

Plataforma: Web

Format: Equivalent a una impressió A1. Estil lliure. Podeu enviar-los en qualsevol format i els transformarem en imatges. Podeu ampliar el contingut del pòster en un assaig de 2000 paraules que es publicarà amb ell.

Running: Una vegada acceptat, el pòster (i l’assaig) es pujarà a una galeria de pòsters al web de #pubarchMED on la gent el podrà veure. Durant la conferència, hi haurà esdeveniments socials especials per conèixer els cartells, perquè puguis interactuar amb altres col·legues i fer preguntes.

Recordeu presentar les vostres propostes de contribució abans del 15 de febrer de 2021

(resums/abstracts preferiblement en anglès i de menys de 200 paraules).

https://forms.gle/mBymvJKUqr5usYwA7